26 veebruar, 2013

Tallinna Valentinipäeva laulukonkursi võitsid Marilyn Jurman ja Alen Veziko (14.02.11)


Täna õhul Tallinnas Nokia Kontserdimajas toimunud Valentinipäeva laulukonkursi lõppkontserdil selgusid võitjad.

Rahvahääletusel kogus enim toetust Marilyn Jurmani "Veel on aega" ning žürii kõrgeima hinnangu pälvis Alen Veziko laul "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde".

Teise koha sai "Kui mu rong on läin´d" - viis Teele Laas, sõnad Liis Kraak, esitajaks Janeli Truus ja kolmanda koha sai laul pealkirjaga "Tee nii, et oleks hea" - viis Tõnu Raadik, sõnad Maria Tenno, esitajaks Anna Darling.

Linnapea Edgar Savisaar ütles kontserti avades, et linnavalitsuse soov omal viisil kaasa rääkida kodumaise eestikeelse levimuusika loomisele on saanud rahva toetuse. Seda näitavat nii Nokia täismaja kui publiku huvi ning soe vastuvõtt lauluvõistluse maakonnatuuril.

Valentinipäeva laulukonkursi žürii koosseisu kuulusid Juhan Paadam, Aarne Saluveer, Olav Ehala, Ithaka Maria Rahula ja Peeter Rebane, kes valisid laulukonkursile laekunud 41-st laulust välja kümme finalisti, kes pääsesid lõppvõistlusele.

Marilyn Jurman<br><a class="imgSrcCapS" target="_blank" href="http://pilt.delfi.ee/user/DelfiPressifoto">Foto: Andres Putting</a>Lauluvõistluse juhendi järgi saab Valentinipäeva laulukonkursi võitja auhinnaks 20 000 krooni, paremusjärjestuses teisele kohale tulnud laulu autor 10 000 krooni ning kolmandale kohale tulnud laulu autor 6000 krooni. Rahvahääletuse võitnud laulu autor saab auhinnaks 9000 krooni.

Näib, et eurodesse peavad võitjad oma auhinnad ise kalkuleerima.
Galerii leiate SIIT

Allikas: Delfi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar