25 veebruar, 2013

Millega üllatas Alen Veziko oma fänne möödunud aastal?



2012 aasta oli Aleni jaoks üsna kiire ja pöörane aasta. 2012 aasta algas stuudioplaadi Öö kuulub meile vilka tööga. Salvestusse olid haaratud pillimehed Laur Joamets (kitarrid), Ivar Lints (kitarrid), Andres Joamets (kitarrid), Priit Sootla (klahvpillid), Mati Sütt (basskitarr), Karl-Juhan Laanesaar (trummid) ja Lätist legendaarne REMIX`i ja Legionars`i basskitarrist (ka kontrabass) Eduards Glotovs. Plaat nägi ilmavalgust mai alguses.

2012 veebruaris tuuritas Alen koos Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liivi ja maestro Olav Ehalaga laulukavaga Laulud sinimustvalgel, seekord oli tegu siis isamaaliste lauludega.

Alen astus üles ka Kanal 2 Rääkimata Lugu erisaates, mis oli pühendatud Inglilastele. Reporter valis suveks endale Aleni viimaselt plaadilt 2 tunnusmeloodiat – Jupiter ja Maa ja Suvi kuum. Tema tuntuim lugu Ei ole öeldud tuulde on siiani Reporteri ilmateates kasutuses.

2012 aasta teine pool möödus Luisa Värkiga tuuritades, kus lavalist tuge pakkusid Priit Sootla ja Eduards Glotovs. Luisaga esineti ka Harku Kantri 25 juubelipeol.

Aastalõpp möödus Alenil livebändiga ülesastumistel erinevatel üritustel.

2013 algas taas stuudios akustilise plaadi Ei ole öeldud tuulde salvestamisega - Plaat saab valmis juba järgmine kuu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar