26 veebruar, 2013

Laulja Alen Veziko päästis metsa jäetud kassi (24.08.10)


"Minu empaatiatunne ei lubanud jätta looma metsa surema," ütleb laulja Alen Veziko, kes kolm päeva tagasi Ida-Virumaal metsast sinna surema jäetud kassi leidis ning otsekohe päästetud kiisule Facebookis uut omanikku hakkas otsima.

"Inimestega oleks nagu lihtsam – nemad saavad endaga ise hakkama. Loomadega on teine lugu," lisab laulja. "Oleksin selle armsa kassi kindlasti endale jätnud. Ma ei tea isegi, miks. Armas oli. Aga olen allergik ja nii langes see variant ära." Kunagi oli lauljal leitud koer. "Aga tema on juba taevaste koerte juures," märgib laulja.

Kuid veel enne, kui laulja kassi pildi Facebooki üles riputas, lasi ta umbes aastavanuse looma tohtril üle vaadata. "Ta oli metsloomade käest natuke ikka räsida saanud, aga õnneks polnud midagi hullu. Vaid paar väiksemat haava tuli puhastada. Õnneks leidsin just täna (eile – toim) kiisule uue omaniku. Facebook töötab! Tuli välja, et tutvusringkonnast keegi just otsis oma vanematele maale kassi," on loomaarmastajast laulja sündmuste käiguga silmanähtavalt rahul.
Allikas: Õhtuleht 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar