26 veebruar, 2013

Alen Veziko: Inimestel on liiga palju vaba aega. (24.07.09)

Alen Veziko
Foto: Erakogu

Sel nädalal ütleb ajakirjas Naised oma mehesõna laulja Alen Veziko.

Alen Veziko (29) on laulja, kes kirjutab ja esitab meloodilist ning lüürilist pop- ja rokkmuusikat, aga kelle laule ei meenu esimese hooga ühtki. Hiljuti nägi ilmavalgust Aleni debüütalbum “Klaasist maja” koos ansambliga Arktika. Juulis astub seni veel üsna vähetuntud Alen üles koos ninja-staari Lenna Kuurmaaga, esitades kõigile tuntud armastuslaule kontserdituuril “Muinasjutt sinilinnust”. Ehk tuleb siis ka suurem tuntus.

Mille eest seisab feminism?
Selle eest, et NAINE võiks teha esimese sammu ja maksta restoranis oma arveid. Hiljaaegu, kui mu sõber luuletaja kohtusse kaevati, sain teada, et feministid jälgivad soolist võrdõiguslikkust ka laulusõnades ja luules. Kohati on tunne, et inimestel on liiga palju vaba aega.Millisele naisele tänaval järele vaataksid?
Mulle meeldivad iseloomuga ja iseteadlikud naised, kes teavad, mida nad väärt on,  ega karda seda välja näidata või ära kasutada. Aga järelevaatamiseks pole palju vaja: pikad jalad, lühike seelik jne. Millal viimati mõne naise peale vihastasid ja miks?

Eile. Mind ajab täiega endast välja, kui naised ei suuda ära otsustada ja heietavad üht ja sama probleemi lõputult. No ei ole vahet, kas käterätikud on kollased või punased või isegi sinised, peaasi, et nad olemas on.

Millised on Sinu jaoks naistetööd?
Tikkimine ja heegeldamine.

Millist omadust Sa naiste juures kadestad?
Võimet teha miljardärist miljonär. Seda ei suuda enamasti ei börsid ega kehvad investeeringud. Aga üks sulnis tütarlaps…

Loe lisa ajakirjast Naised
Allikas: www.naistemaailm.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar