15 märts, 2013

GoodNews: Galerii: Alen Veziko kontserditel on saalid täis!

Foto : Mikk Merekivi

Alen Veziko albumi “Ei ole öeldud tuulde” esitluskontserdid algasid märtsi alguses Mooste Mõisast ja jõuab täna Pärnu Ammende Villasse. Sel nädalal esines Alen Tallinnas ja Tartus täissaalile. Tallinnas esines Alen Veziko koos 12 muusikuga KUMUs ja Tartus Athena Keskuses.

Tartus oli saal taas rahvast pungil ning mis saab artisti jaoks sellest paremat olla – vast mitte miski!

Kontserdi külastanud Liisi Org, kes varem Aleni muusikast midagi kuulnud polnud, jäi Aleni muusika saatel veedetud õhtuga väga rahule ja lahkus kontserdilt õnnelikuna.

“Väga super kontsert oli. Mina, kes ma varem tegelikult ei olnud Aleni muusikat kuulnud, olin positiivselt üllatunud ja sain ülimõnusa kontsertielamuse! Rahvas elas kaasa ja mõnus energia oli saalis! Aitähh andekatele muusikutele!” sõnas Liisi Org peale kontserti.

“Jõudsime kontsertile kümme minutit enne algust ning juba siis oli Athena Keskuse alumine saal rahvast täis – kohti jagus veel vaid rõdule. Samas avanes ka sealt väga hea vaade ja põhiline oli ju muusika! Ja muusika oli ilus! Mulle meeldivad sellised lauljad, kellel on lai hääleulatus ja kes suudavad laulda hästi nii madalalt kui kõrgelt. Alen on just üks neist muusikutest. Teistest bändikaaslastest jäid eredalt meelde veel bassimängija ja soolokitarri mängija, sest nad olid uskumatult andekad! Kõige rohkem ootasin muidugi kõige tuntumat laulu “Ei ole öeldud lihtsalt tuulde” ja see oli live’is veelgi ilusam!” jäi Liisi kontserdiga rahule.

Galeriid saad vaadata SIIT 
Allikas: GoodNews

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar