26 veebruar, 2013

Jaan Sööt ja Alen Veziko pühenduvad naistele. (9.02.10)


Märtsis esinevad üheksas kenas Eestimaa kohas naistele Jaan Sööt ja Alen Veziko, esitades tuntud laule nagu "Videvik", "Unustuse jõel", "Aed", "Vastu müüri", "Vala veini", "Make-up", "Ma kaeban naiste peale", "Telegramm", "Kaugelt maalt" jmt.
Jaan Sööt ja Alebn Veziko lähevad koos tuurile.
foto: Promo

Jäääärt vedav ja Lindpriides osalev Jaan Sööt toob kontserdi korraldaja teatel reeglina alati saali rahvast täis. Tuntud ja tunnustatud, äsja 45 aasta juubelit tähistanud artist on eesti muusikataevas säranud üle poole oma elust.

Sööt õppis konservatooriumis ja Heino Elleri nimelises muusikakoolis muusikateooriat. Pärast seda töötas ta Eesti Rahva Muuseumi vanemteadurina. Aastail 1994-2000 oli Sööt Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna õpetaja. 2004. aastast töötab ta Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis kitarriõpetajana. Mullus ilmus Söödil esimene sooloplaat "Iseendale".

Alen Veziko on osalenud paljudes kontsertprojektides ja kaasa teinud mitmes kontserdisarjas. 2009. aasta veebruaris andis Alen oma esimese soolokontserdi väljaspool Eestit.

Mullu märtsis ilmus Veziko originaalloomingust koosnev debüütalbum "Klaasist maja". Mais andis noormees koos saateansambliga edukalt kuus emadepäeva kontserti ja suvel osales ta Lenna Kuurmaaga tuuril "Muinasjutt sinilinnust".

Läinud aasta lõpus osales Veziko koos Andre Heina, Ingmar Päidi ja Kristjan Matsoniga tuuril "Jõulud on teel ...". Õige pea peaks noormehel ilmuma akustiline plaat "Laulda meil oma laul", millel kõlavad neljahäälses seades Aleni, Andre ja Ingmari omalooming koos neile tähtsate tuntud lauludega.

Jaan Söödi ja Alen Veziko naistepäevatuur

Kolmapäeval, 3. märtsil kl 19 Tallinna okupatsioonide muuseumis.
Neljapäeval, 4. märtsil kl 19 Viljandi kultuurimajas.
Reedel, 5. märtsil kl 19 Türi kultuurimajas.
Laupäeval, 6. märtsil kl 19 Sagadi mõisas.
Pühapäeval, 7. märtsil kl 17 Tartu Athena keskuses.
Teisipäeval, 9. märtsil kl 19 Pärnu Tervise kultuurikeskuses.
Kolmapäeval, 10. märtsil kl 19 Keila kultuurikeskuses.
Reedel, 12. märtsil kl 19 Saka mõisas.
Laupäeval, 13. märtsil kl 19 Taagepera lossis.

Allikas: Postimees

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar