25 veebruar, 2013

2008 oli Aleni jaoks eriline aasta - miks?


2008. aasta märtsis esines Alen Veziko koos Raimondo Laikre, Maarja-Liis Ilusa, Andre Heina ja Margus Vaheriga naistepäeva kontserdil Tartu Vanemuise Kontserdimajas (Vastu müüri (P.Volkonski/J.Rosenfeldt). Sellega seoses osales Alen stuudiotöös, mille tulemusena sündis vokaalgrupp V.H.V.  (koosseisus Margus Vaher, Andre Hein ja Alen Veziko) ja lindistati laulud „Ära mine veel” ning „Teisel pool”. Viimast esitati ka ETV saates Hommikutelevisioon.

2008. aasta maikuus alustas Alen oma debüütalbumi „Klaasist maja” lindistamist, mille esimene singel „Ei või, ei saa”  avaldati augustis ja millele septembris filmiti video. Juulis ja augustis osales Alen koos Jassi Zahharovi, Nele-Liis Vaiksoo ja Evald Raidmaga kontserttuuril „Suvised duetid”.


Samuti toimus esimene täispikk originaalloomingu kontsert augustis, nimelt 28. augustil Tartus klubis Trehv , kus esitleti „Klaasist maja” esiksinglit „Ei või, ei saa” ja kus esmakordselt astus lavalaudadele kollektiiv nimega Alen Veziko & Arktika.

 2008. aasta suursündmuseks kujunes 13. detsembril Saku Suurhallis toimunud ansambli Fix juubelikontsert, kus külalistena olid laval ka  Apelsin ja Alen Veziko, Andre Hein ja Margus Vaher. Osaleti koos Priit Pihlapi, Silvi Vraidi ja Andre Heinaga telesaate Tähed muusikas erisaates „Fix 40”. Detsembri keskel esines Alen Veziko külalisena Heidi Tamme juubelikontserditel.

Vahetult peale jõule avaldas Alen oma albumilt teise singli nimega „Otse veeni”.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar