18 juuni, 2013

Õhtuleht: Muusik Alen Veziko on taas kallimaga koos? (18.06. 2013)




Sahistatakse, et muusik Alen Veziko, kes möödunud sügisel läks lahku kallimast, kellega koos oldi 13 aastat, on armsama südame tagasi võitnud. Märtsis rääkis Alen, et on lahkuminekust lõpuks üle saanud, kuid lisas, et ehkki ta hing on vaba, on tema süda alati hõivatud.

Lahkuminekust toibumiseks võttis Alen Veziko sügisel ette rattamatka ja sõitis üksi mööda Eestit ringi.

"Jalgrattasõit on üks asi, kuid just see andis mulle võimaluse aeg maha
Foto: Aldo Luud
võtta. Ja mõelda elu üle järele – mõelda, kas sellel tõmblemisel on üldse mõtet," rääkis ta märtsis Õhtulehele. Suhte purunemises on ta peasüüdlaseks nimetanud ennast. "Mu elu on olnud kui karussell. Kõik need kontserdid ja veel plaat, mis ilmus – kõik see sai saatuslikuks mu 13 aasta pikkusele kooselule. See on see artisti elu pahupool, et pidev elu ratastel loob olukorra, kus inimesed jäävad teineteisele võõraks," kõneles ta sügisel Kanal 2 uudistesaatele "Reporter".

Alen ütles, et eraelu ja töö vahel tuleks leida tasakaal. Kõige rohkem õpetas lahkuminek talle, et perega koosolemise aega peab väärtustama. "Muidu on ju nii, et ajad ainult midagi suurt taga ega oska märgata seda, mis olemas on. Tegelikult on ju siis, kui hommikul ärkad ja päike paistab, juba kõik hästi!"

Ehk on kallima leebumise põhjus selles, et Alen pühendas talle loo "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde" ning sahin, et temale mõeldes on Alen 
kirjutanud ka kõik need lood, mis jäädvustatud tema mõni aeg tagasi ilmunud plaadile "Ei ole öeldud tuulde". Seesama lugu tõi Alenile ka 2011. aastal Nokia kontserdimajas sõbrapäeva-lauluvõistluse võidu.

Kuidas info paari uuest teineteiseleidmisest meediasse on jõudnud, paneb Alen Veziko kukalt kratsima. Ta keeldub kuulduste kommenteerimisest viisakalt, tema häälest võib aga aimata, et neil on tõepõhi all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar